Február  18.

Zöldbableves

A - Sertésszelet Favágó módra, rántva, rizs, savanyú
B - Hentestokány, csőtészta
C - Darás metélt, barackíz
D - Burgonyafőzelék, vagdalt

Különleges - Napi leves + Csopaki aprópecsenye, steak burgonya, savanyú

Február  19.

Lencseleves

A - Füstölt sajttal, baconnal töltött rántott szelet, sült burgonya, savanyú
B - Borsostokány, tarhonya, savanyú
C - Almás mákos rétes
D - Gombapaprikás, galuska

Különleges - Napi leves + Grill borda pirított velővel, petrezselymes rizs, savanyú

Február  20.

Húsleves eperlevéllel

A - Rántott csirkecomb, petrezselymes burgonya, savanyú
B - Bakonyi sertésragu, orsótészta
C - Túrós és ízes bukta
D - Főtt hús, paradicsommártás, sós burgonya

Különleges - Napi leves + Ropogós kacsasült, pezsgős lilakáposzta, parázs burgonya

Február  21.

Tojásos rántottleves

A - Brassói aprópecsenye, savanyú
B - Erdélyi rakott káposzta tejföllel
C - Aludttejes, szilvalekváros prósza
D - Zöldborsófőzelék, vagdalt

Különleges - Rumos-mazsolás gesztenyekrémleves + Rántott csirkemell, hasábburgonya, savanyú

Február  22.

Májgombócleves

A - Rántott szelet, sült burgonya, savanyú
B - Majorannás marhatokány, kagylótészta
C - Stíriai metélt, barackíz
D - Chilis bab, főtt tojás, sonkaszelet

Különleges - Napi leves + Paradicsommal, sajttal rakott sertésszelet, sonkás rizs, savanyú

Február  23.

Húsleves kiskockával

A - Paprikás csirke, galuska